strmedia 2011.01.04. 13:00

Előzenekart keres a Faithless!

2011. március 21-én hétfő este 20 órakor a Budapest Sportarénában ad koncertet a legendás londoni house formáció, a Faithless. A brit trió élő fellépéseivel már jó néhányszor elkápráztatta a magyar közönséget a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán, de a zenekar nem elégedett meg ennyivel, a frontember, Maxi Jazz kifejezett kérésére a nemrégiben megjelent, The Dance című albumuk anyagát bemutató turné egyik állomása Budapest lett, ahol önálló, lemezbemutató koncert keretében mutatják be legújabb dalaikat. Március 21-én este az olyan nagy house himnuszok, mint a Salva Mea, az Insomnia, a God Is A DJ, a We Came 1 mellett a Dance első kislemeze, a Not Going Home és a legújabb maxi, a Tweek Your Nipple is felcsendül majd.

A koncertet szervező Danubius Concerts egy különleges szavazás keretében szeretné kiválasztani a Faithless előtt fellépő zenekart: a Faithless hazai rajongóit összefogó Facebook oldalon és a Faithless koncertig visszaszámláló Faithless 100 blogon szavazhatnak a rajongók arról, kinek a zenéjét szeretnék hallgatni a koncert előtt ráhangolódásképpen. 

Nyomd meg a gombot, szavazz:

Címkék:koncert faithless zagar sterbinszky anorganik szeifert compact disco hauber Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faithless100.blog.hu/api/trackback/id/tr292559779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása