strmedia 2010.12.12. 16:22

100. Faithless: Reverence (1996)

1996. áprilisában jelent meg a Faithless első lemeze Reverence címmel: a később klasszikussá vált Salva Mea és az Insomnia is ezen a korongon jelent meg, ám mi most ehhez az álmos vasárnaphoz tökéletesen passzoló első számot, a Reverence-t hallgatjuk meg. A Reverence Maxi Jazz bemutatkozásával kezdődik, és a majdnem nyolc perces szám lassan indul be, de aztán könnyed és felszabadító, laza bólogatásban végződik.

Érdekesség: a Faithless producer Rollo húga, Dido már ebben a számban is vokálozik, hozzá tartozik a So slow, it's gotta be, slow sor - Dido elmondása szerint az albumon való közreműködéséért egy curry vacsora volt a fizetsége - no és persze az 1999-es No Angel című szólóalbuma.

 

Címkék:faithless 1996 dido reverence Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faithless100.blog.hu/api/trackback/id/tr472511081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása